ERDOĞAN “EYT DÜZENLEMESİNDE YAŞ SINIRI UYGULANMAYACAK”

Okuduğunuz haber
ÇESİAD DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI’NA GEZİ DÜZENLEDİ

İSKİLİP OSB’NİN YER SEÇİMİ TAMAM

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    ÇESİAD DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI’NA GEZİ DÜZENLEDİ

ÇESİAD DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI’NA GEZİ DÜZENLEDİ

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği(ÇESİAD) kültürel gezilerine devam ediyor.

KÜLTÜR VE SANAT      29 Aralik 2022 - 02:51     0

 ÇESİAD DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI’NA GEZİ DÜZENLEDİ

 

Geçtiğimiz pazar günü ÇESİAD bursiyer öğrencileri ve bazı yönetim kurulu üyeleri Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na gezi düzenlediler. Ada’nın tarihi hakkında bilgiler edinirken 9. Türkiye Başbakanı Adnan Menderes ve dava arkadaşları hakkında da bilgiler edindiler.

Saat 11.00 itibariyle başlayan geziye öncelikle 27 Mayıs Müzesi’nde Yassıada yargılamaları ile ilgili kısa film izledikten sonra rehber eşliğinde Adnan Menderes Müzesi’ni daha sonra ise Demokrasi ve Özgürlükler Müzesi’ni gezdiler. Bursiyer öğrencilerden 2 kişinin de doğum gününü kutlamayı eksik etmediler. ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım “ ÇESİAD olarak öğrencilerimiz için sanatsal,kültürel,sportif vb her alanda etkinliklerimiz,projelerimiz ve gezilerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Kendi kültürü ile ilgisi olmayan insan ülkesinin yabancısıdır. Dolayısıyla kültürümüzü bilmek ve yaşatmak çok önemlidir. Daha nice güzel programlarda birlikte olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Saat 16.00 ‘da eşsiz gezinin sonuna geldiler. Bu yılki son kahvaltıları ise 31 Aralık 2022 tarihinde Sancak Palas’ta olacaktır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ