CUMHURBAŞKANI NEREDE, MİLLETVEKİLİ CEYLAN ORADA!

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE KURBAN VE YAĞIŞ DUASI

İSMET USLU GÜVEN TAZELEDİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    İSKİLİP’TE KURBAN VE YAĞIŞ DUASI

İSKİLİP’TE KURBAN VE YAĞIŞ DUASI

ELLER SEMAYA YAĞIŞLAR İÇİN AÇILDI

YAŞAM      27 Ocak 2023 - 15:14     0

İSKİLİP’TE KURBAN VE YAĞIŞ DUASI

 

Kaymakamlık ve İskilip Ziraat Odası Başkanlığı tarafından bu gün Cuma namazı sonrası Ulu Cami önünde iki koç kurban edilerek yağışlar için dualar edildi.

ELLER SEMAYA YAĞIŞLAR İÇİN AÇILDI

Düzenlenen programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücahit Şahin, Ziraat odası üyeleri, cami cemaati ve çok sayıda İskilipli katıldı. Eller semaya yağışlar için açıldı.

ŞAHİN; “DUA VE KURBAN PROGRAMIMIZA KATILANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücahit Şahin; “İskilip Ulu Camii'nde rahmet ve merhamet sahibi Rahman ve Rahim olan Rabbimize sığınarak yağmur ve bereketli yağış duasında bulunduk.

Kara, yağmura çok çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, bu mübarek ayları da vesile bilerek duamızı ettik. Dua ve kurban programımıza katılanlardan Allah razı olsun” dedi.

SÜLÜK; “ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN, İNŞALLAH HAYIRLI YAĞIŞLAR NASİP ETSİN”

Programla ilgili olarak Belediye Başkanı Ali Sülük; “Cuma namazı sonrası Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte Ulu Cami önünde düzenlenen yağmur duasına katılım sağladık.

Başta bugün burada Yağmur duası etkinliğini düzenleyen Kaymakamımız Yunus Emre Vural ve Ziraat Odası Başkanımız S. Mücahit Şahin olmak üzere, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı kabul etsin. İnşallah hayırlı yağışlar nasip etsin” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ