İSKİLİP’TE KURBAN VE YAĞIŞ DUASI

Okuduğunuz haber
İSMET USLU GÜVEN TAZELEDİ

AMASYA MİTİNGİNE İSKİLİP'TEN YOĞUN KATILIM

Anasayfa   /    Gündem    /    İSMET USLU GÜVEN TAZELEDİ

İSMET USLU GÜVEN TAZELEDİ

Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan İsmet Uslu üyelerin oy birliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM      28 Ocak 2023 - 14:21     0

İSMET USLU GÜVEN TAZELEDİ

 

İskilip Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu bu gün saat 11.00.’de İskilip Gözde Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan İsmet Uslu üyelerin oy birliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kooperatifin Yönetim Kurulu Asil üyeleri İsmet Uslu, Abdurrahman Uysal, İsmail Erol, Mehmet Arslan, Selami Koçyiğit olurken,

Yedek Üyeler; Ecevit Göknar, Hakan Köle, Sabri Tatar, Erol Çınar, İsmail Bodur’dan oluştu.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Ömer Gençcan, Oğuzhan Uysal, Yedek Üyeler de Uğur Kasa ve Mustafa Kılıç’tan oluştu.

Kooperatif Başkanlığına yeniden seçilen İsmet Uslu yaptığı teşekkür konuşmasında  “Esnaf ve Sanatkârlar camiasını saygıyla selamlıyorum. Bize gösterdiğiniz teveccüh için teşekkür ediyorum. Bizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada gece gündüz hizmetinizde olacağız. Bu gün burada bir ahilik sofrası açtık. Umarım hepiniz memnun kalırsınız. Hepinize saygılar, sevgiler sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ali Sülük; “Değerli esnaf arkadaşlarım, öncelikle genel kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel kurul yağmur bereketi ile başladı. Allah siz esnaf ve sanatkar kardeşlerimize de bol, bereketli kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

Genel kurul toplantısına İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, siyasi parti başkanları, Çorum’da ve İskilip’te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile İskilipli esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Genel kurul sonrası katılımcılara Geleneksel İskilip dolması ikram edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ