TOKİ İSKİLİP'TE 1 ADET ARSAYI SATIŞA SUNUYOR!

Okuduğunuz haber
İSKİLİPLİ GENÇ MÜZİSYEN BARIŞ ERKİN 3. KLİBİNİ MEMLEKETİNDE ÇEKİYOR

MEHMET AKTAŞ MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    İSKİLİPLİ GENÇ MÜZİSYEN BARIŞ ERKİN 3. KLİBİNİ MEMLEKETİNDE ÇEKİYOR

İSKİLİPLİ GENÇ MÜZİSYEN BARIŞ ERKİN 3. KLİBİNİ MEMLEKETİNDE ÇEKİYOR

Genç müzisyen Barış Erkin 3. Klibini memleketi İskilip’te çekiyor.

KÜLTÜR VE SANAT      21 Mart 2023 - 18:57     0

İSKİLİPLİ GENÇ MÜZİSYEN BARIŞ ERKİN 3. KLİBİNİ MEMLEKETİNDE ÇEKİYOR

 

“Sen Yoktun” ve “Parsa” şarkıları ile çıkış yapan Sanatçı Barış Erkin, sözleri Özdemir Asaf'a, bestesi Metin Tapkı'ya ait olan “Dünya Kaçtı Gözüme” şarkısının klibini memleketi İskilip'te çekiyor.

YÖNETMENLİĞİNİ OSMAN GÖKAY YILMAZ YAPIYOR

Yönetmenliğini Osman Gökay Yılmaz'ın üstlendiği ve Barış Erkin'in 3. single'ı olan “Dünya Kaçtı Gözüme” klibi geçmişin, günümüzün ve geleceğin İskilip'inde bir zaman yolcusunun gizemli macerasını konu alıyor.

FİLM TADINDA GÖRSEL ŞÖLEN

Hem kostüm, hem de saç-sakal imaj değişimiyle, 1970’li zamanlar, günümüz ve 2070'e yolculuk ederek, izleyenlere tam manasıyla film tadında bir görsel şölen sunuyor.

İKİ KEZ KANSERİ YENDİ, KLİBİNİ ÇEKMEK İÇİN İSTANBUL’DAN İSKİLİP’E GELDİ

İki kez kanseri yenen sanatçı, kemoterapi sürecini, hem memleketinin temiz havasını almak, hem de şarkısının müzik videosunu memleketinde çekerek çocukluk yıllarına öykünmek için İstanbul'dan geldi.

Daha önce Reggae, Funk, Blues esintilerinin olduğu kendi şarkılarını yapan Erkin; ilk defa bir şairin sözlerinden bestelenmiş Rock sound'lu bir eseri seslendiriyor.

"DAHA SÖYLEYECEK ŞARKILARIM VAR"

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süre sanat dünyasından uzak kalan genç sanatçı, sanatı ve üretmeyi hiç bırakmadığını, hatta en büyük motivasyon kaynağının müzik olduğunu söylüyor ve ekliyor; “Daha Söyleyecek Şarkılarım Var!”

Sanatçının eserlerine Spotify, Youtube, Apple Music, Deezer gibi tüm dijital platformlardan ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ