CEYLAN “AK PARTİ, HER ZAMAN MUHTARLARIN YANINDA YER ALMIŞTIR”

Okuduğunuz haber
KADIN GÜREŞÇİLERE AİLE SICAKLIĞI

KAYMAKAM VE BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Anasayfa   /    Spor    /    KADIN GÜREŞÇİLERE AİLE SICAKLIĞI

KADIN GÜREŞÇİLERE AİLE SICAKLIĞI

Belediye İskilipspor bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Güreş takımı ile sık aralıklarla aile ortamında biraraya gelinerek gurbette oluşları hissettirilmiyor.

SPOR      20 Ekim 2022 - 01:58     0

KADIN GÜREŞÇİLERE AİLE SICAKLIĞI

 

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eşi Selma Sülük ve kızları ile belediyenin hanım personelleri Çatalkara Restoranda biraraya gelerek kadın güreşçiler yalnız bırakılmıyor.    

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Belediye İskilip Spor Güreş Takımına kazandırdığımız kadın güreş takımı sporcularımızı gurbette yaşadıkları için yalnız bırakmıyoruz.

SÜLÜK; “ONLAR BİZİM YARINLARIMIZ”

Geleneksel hale getireceğimiz 2. buluşmayı eşim öncülüğünde, kızlarım ve belediye bayan personellerimizin de destekleriyle Çatalkara restoranımızda aile ortamında sporcularımızla buluşuyor, arzu ve isteklerine destek olmaya çalışıyoruz. Onlar bizim yarınlarımız” dedi.

Kadın güreş takımı sporcuları da kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduklarını, azimle çalıştıklarını ve müsabakalarda başarılı olmak için var güçleri ile çalıştıklarını söylediler.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ