KADIN GÜREŞÇİLERE AİLE SICAKLIĞI

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM VE BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

ZİNCİRLİ CAMİİNİN KALEMİŞİ SÜSLEMESİ İSKİLİP MYO MEZUNLARINA EMANET

Anasayfa   /    Gündem    /    KAYMAKAM VE BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM VE BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldiler.

GÜNDEM      20 Ekim 2022 - 13:52     0

KAYMAKAM VE BAŞKAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Çatalkara Restoranda Merkez mahalle muhtarları ve belediye meclis üyesi Murat Kiraz’ın da katıldığı toplantıda mahallelerin ihtiyaçları, muhtarların talepleri dinlendi.

Program sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Sülük;  “İlçe kaymakamımız Yunus Emre Vural katılımlarıyla belediye meclis üyem Murat Kiraz ile birlikte mahalle muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya geldik.

Bizlerle mahallelerin ve ilçemizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ