HACIHALİL KÖYÜ’NÜN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Okuduğunuz haber
KASAPLARDAN SONRA FIRINLARDA DENETLENDİ

YOLDA BULDUĞU CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Anasayfa   /    Sağlık    /    KASAPLARDAN SONRA FIRINLARDA DENETLENDİ

KASAPLARDAN SONRA FIRINLARDA DENETLENDİ

İskilip Belediyesi Zabıta ekipleri kasaplarda yapılan denetim sonrası ekmek ve pide üreten fırınlarda da denetim gerçekleştirdi.

SAĞLIK      31 Ocak 2023 - 13:00     0

KASAPLARDAN SONRA FIRINLARDA DENETLENDİ

 

Kasaplarda hijyen ve mühür kontrolü yapan ekipler bu gün de fırınlarda temizlik ve gramaj denetimi yaparak hijyen konusunda bilgilendirmede bulunarak gramaj ve hijyen konusunda daha özenli davranmaları istendi.  

GRAMAJ VE HİJYEN KONULARINA RİAYET ETMELERİ İSTENDİ

Konu ile ilgili olarak Belediyeden yapılan açıklamada; “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ekmek ve Pide Fırınlarında gramaj ve hijyen kontrolü gerçekleştirildi.  Halkımızın en çok tükettiği gıda maddelerinden olan ekmek üretiminde gıda güvenirliliğinin sağlanması için yaptığımız çalışmalar yıl boyunca sürmektedir. Vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için, işletme sahiplerine ve çalışanlara hijyen konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.   Gramaj ve hijyen konularına riayet etmeleri istendi” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ