KAYRICI, BİR OY ERDOĞAN’A, BİR OY MHP’YE İSTEDİ

Okuduğunuz haber
KAYA; “ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARI KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM

120 MUHTAR TUTUKLULUĞA İTİRAZ ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    KAYA; “ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARI KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM

KAYA; “ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARI KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      17 Nisan 2023 - 15:53     0

KAYA; “ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARI KARŞISINDA SAYGIYLA EĞİLİYORUM

 

Türkiye'de her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlan ‘Şehitler Haftası’ nedeniyle yazılı açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya,  “Bu vatan için canlarını ortaya koyup Hakk'a yürüyen, vatan topraklarını savunarak bizlere şanlı ay yıldızlı al bayrağımız altında özgürce yaşama şerefini veren; yârdan, anadan ve serden geçerek sayısız destan yazmış kahraman şehitlerimizi “Şehitler Haftası”nda rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Kaya, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: 

“Bu aziz milletin evlatları olan bizler de, “Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda” dizelerinde vücut bulan şuurla değerlerimize sahip çıkmalı, bu cennet vatan için çok çalışarak şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmalı ve emanetlerine gözümüz gibi bakmalıyız.Çünkü şairin de dediği gibi onlar, vatanın kalbidir ve bir devrin battığı bu toprakların gerçek sahipleridir:

Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir!

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Bu vesileyle, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ