REDİF KIŞLASININ RESTORASYON İHALESİ YAPILIYOR

Okuduğunuz haber
LÖSEV VAKFINDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ANLAMLI ZİYARET

MAHSUR KALAN BAYKUŞ VE GÜVERCİNİ İTFAİYE KURTARDI

Anasayfa   /    Sağlık    /    LÖSEV VAKFINDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ANLAMLI ZİYARET

LÖSEV VAKFINDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ANLAMLI ZİYARET

Lösev Vakfı Ankara temsilcileri Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret ettiler.

SAĞLIK      12 Ocak 2023 - 17:11     0

 LÖSEV VAKFINDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ANLAMLI ZİYARET

 

Ziyarette, vakıf gönüllüleri Ayfer Adıgüzel, Zafer Bahadır Cevher ve Buğra Karahan Başkan Sülük’ü vakfın İskilip’te yaşayan Lösev ve kanser hastalarına yönelik destekte bulunmak amacıyla gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve vakıf temsilcilerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Lösev Ankara Vakıf ekibinden, Ayfer Adıgüzel, Zafer Bahadır Cevher ve Buğra Karahan tarafından ilçemizde yaşayan lösemi ve kanser hastalarına destekte bulunmak amacıyla vakıf çalışmaları ve kampanya süreçleri hakkında bilgilendirildik. Anlamlı ziyaretleri için teşekkür ederim. Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ