MEMLEKETE KATKI SAĞLAYAN HER KURULUŞUN YANINDAYIZ

Okuduğunuz haber
MEMLEKETE KATKI SAĞLAYAN HER KURULUŞUN YANINDAYIZ

CEYLAN; “GENÇLERİN PROJELERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Anasayfa   /    Ekonomi    /    MEMLEKETE KATKI SAĞLAYAN HER KURULUŞUN YANINDAYIZ

MEMLEKETE KATKI SAĞLAYAN HER KURULUŞUN YANINDAYIZ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı mecliste kabul etti.

EKONOMİ      24 Subat 2022 - 01:06     0

MEMLEKETE KATKI SAĞLAYAN HER KURULUŞUN YANINDAYIZ

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ve Teknokent AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Sarıarslan’ı Gazi Meclis’te kabul etti.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ziyarette Teknokent A.Ş.’nin yeni döneminde yapacağı projeler ve alacakları destekler üzerine istişarelerde bulunduklarını belirtti. Ceylan, memleketin gelişmesine katma değer sunan her Sivil Toplum Kuruluşu’nun yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

2022 yılında Teknokent’e neler yapılacağı konusunda tek tek değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda bilgi veren Milletvekili Ceylan, ayrıca Teknokent’te Sosyal Tesis Tamirat ve tadilatı ayrıca Güneş Enerji Santrali yapımı konusunda Sanayi Bakanlığı’nın ARGE teşvikleri genel Müdürlüğünün desteği ile start verileceğini anlattı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ