İSKİLİP’TE ÇİLEK ÜRETİMİ ARTIRILIYOR

Okuduğunuz haber
MHP’Lİ BAŞKANLAR ANTALYA’DA TOPLANDI

İSKİLİP BELEDİYESİ HALK ET SATIŞ MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    MHP’Lİ BAŞKANLAR ANTALYA’DA TOPLANDI

MHP’Lİ BAŞKANLAR ANTALYA’DA TOPLANDI

Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları Antalya’da toplandı.

GÜNDEM      19 Mart 2023 - 15:50     0

MHP’Lİ BAŞKANLAR ANTALYA’DA TOPLANDI

 

17-18-19 Mart tarihlerinde MHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Başkanlığındaki toplantıda afet bölgesine yapılan yardımlar, şehirlerdeki kentsel dönüşüm, 14 Mayısta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri, başkanların 4 yıllık performansları ile hedeflerinin değerlendirildiği bildirildi.

Toplantı ile ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “17-18-19 Mart tarihlerinde Milliyetçi Hareket Partimiz tarafından Antalya’da Geleneksel Belediye Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Başkanlığında; Deprem bölgelerine yapılan yardımlar, Afet sonrası şehirlerimizdeki Kentsel dönüşüm, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerinin yanı sıra belediyelerimizin 4 yıllık performanslarının ve hedeflerinin değerlendirildiği istişare toplantısı yapıldı. Allah Devletimizi başımızdan eksik etmesin, Türk milleti ebediyen var olsun” dedi

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ