HİTÜ ÖĞRENCİLERİ İSKİLİP’İ GEZDİ

Okuduğunuz haber
MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE İSKİLİP HATIRASI

DEVLET HASTANESİ'NE 1 FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON UZMANI ATANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE İSKİLİP HATIRASI

MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE İSKİLİP HATIRASI

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı Samsun mitingine yoğun katılım oldu. Mitinge Çorum ve İskilip İlçe teşkilatları da katıldı.

GÜNDEM      21 Kasim 2022 - 12:44     0

MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE İSKİLİP HATIRASI

 

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ve beraberindekiler miting dönüşünde Çorum’da mola verdi. Çorum’da verdiği molada Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük MHP Lideri Bahçeli’ye İskilip Halk Eğitim Merkezi’nde (MAHEM) üretilen el sanatı özel bir eser takdim ettiler.  

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük konu ile ilgili olarak; “Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’i ilimizde ağırladık. Kendisine İl Başkanımızla birlikte İskilip’imizin ahşap el sanatlarından güzel bir hediye takdim ettik. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ