CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Okuduğunuz haber
HİTÜ ÖĞRENCİLERİ İSKİLİP’İ GEZDİ

MHP LİDERİ BAHÇELİ’YE İSKİLİP HATIRASI

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    HİTÜ ÖĞRENCİLERİ İSKİLİP’İ GEZDİ

HİTÜ ÖĞRENCİLERİ İSKİLİP’İ GEZDİ

Çorum Belediyesi’nin organize ettiği “Tanıyorum, Tanıtıyorum” organizasyonu kapsamında Hitit Üniversitesi öğrencileri İskilip’i gezdiler.

KÜLTÜR VE SANAT      20 Kasim 2022 - 16:58     0

HİTÜ ÖĞRENCİLERİ İSKİLİP’İ GEZDİ

 

Gezi programına Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’da katıldı.

“TANIYORUM TANITIYORUM PROJESİ”

Öğrenciler İskilip’in tarihi, turistik yerlerini, doğal güzelliklerini gezdikten sonra İskilip Belediyesi’nin Atatürk Orman Çiftliğindeki Düğün ve Çok Amaçlı Salonunda gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdikten sonra İskilip gezisinden memnuniyetle ayrıldılar.

İSKİLİP GEZİSİNE HALİL İBRAHİM AŞGIN’ DA KATILDI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük bu ve benzer gezilerin İskilip’in tanıtımına önemli katkılar sağladığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Sülük geziyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen "Tanıyorum Tanıtıyorum" programları kapsamında Hitit üniversitesinin çeşitli bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimizi Çorum Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Aşgın katılımlarıyla ilçemizde misafir ettik.

Ülkemizin her bölgesinden Çorum' a gelerek eğitim gören gençlerimiz ilçemizin doğal tarihi ve kültürel güzelliklerini gördükten sonra Atatürk Orman Çiftliği çok amaçlı düğün salonumuzda gönüllerince eğlendiler” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ