TARIM KREDİ, ÇORUM’DA ŞUBE SAYISINI ARTIRIYOR

Okuduğunuz haber
CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

HİTÜ ÖĞRENCİLERİ İSKİLİP’İ GEZDİ

Anasayfa   /    Sağlık    /    CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, engelli bir çocuğu daha akülü araca kavuşturdu.

SAĞLIK      19 Kasim 2022 - 19:42     0

CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 

Gülabibey Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde ikamet eden Erdem Ailesinin 8 yaşındaki kızları Elif Erva, 6 yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyor. Son yıllarda yürüme zorluğu da yaşayan Kübra ve Erkan Erdem çiftinin 2 çocuğundan biri olan Elif Erva Erdem için Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert’ten destek talebinde bulunuldu.

Dernek Başkanı Adem mert de, kendisinden akülü araç isteyen ailenin talebini de engellilerin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda büyük bir hassasiyet gösteren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a iletti.

Talebe duyarsız kalmayan Milletvekili Ceylan, kısa süre içerisinde Elif Erva’nın okuluna daha rahat gidebilmesini sağlayacak akülü aracı temin etti. Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclis Üyeleri Suat Aydoğan ve Bülent Özdoğan ile birlikte aileyi evinde ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında yürüme zorluğu yaşayan 2. sınıf öğrencisi Elif Erva ile yakından ilgilenen ve kucağından indirmeyen Milletvekili Ceylan, akülü aracını teslim ederken aileli ile de bir süre görüştü.

Hem Elif Erva’nın durumu, hem de aile hakkında bilgiler alan Milletvekili Ceylan, Erdem ailesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun yol arkadaşlarına dua etmelerini istedi.

Erdem Ailesi de Elif Erva’ya akülü araç hediye eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve vesile olan Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Mert’e teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ