CEYLAN’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Okuduğunuz haber
“MOTELDE KATLİAM” FİLMİ VİZYONA GİRİYOR

TÜRKOĞLU, CEYLAN’A KİTABINI HEDİYE ETTİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    “MOTELDE KATLİAM” FİLMİ VİZYONA GİRİYOR

“MOTELDE KATLİAM” FİLMİ VİZYONA GİRİYOR

Murat Kuşcu’nun yönetmenliğini yaptığı Uğurludağ’da çekilen korku ve gerilim filmi “Motelde Katliam” önümüzdeki günlerde vizyona giriyor.

KÜLTÜR VE SANAT      23 Kasim 2022 - 13:57     0

“MOTELDE KATLİAM” FİLMİ VİZYONA GİRİYOR

 

Yapımcı ve yönetmen Murat Kuşçu tarafından Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İskilip’te çekimleri yapılan ve kadına şiddeti konu alan “Yeter Vurma Artık” filminin de 8 Mart 2023’te vizyona gireceği ifade edildi.

Yönetmenliğini Murat Kuşçu ’nun yine yönetmen yardımcılığını başrol oyuncusu Feyza Aydın Kılıç ’ın üstlendiği “ Motelde Katliam ” filminin önümüzdeki günlerde vizyona gireceği bildirildi.

Murat Kuşçu’nun yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu başrol oyuncusu Feyza Aydın Kılıç ile başarılı yönetmen birlikte yazdı.  Uğurludağ ilçesinde çekilen filmin oyuncu kadrosunda Aleyna Kılıç, Bülent Mert Şevki Özcan, Murat Kuşçu, Zülfü Hamit Altın, Korcan Halıcı Seçkin, Kabaklı Meri Elagöz, Hasan Çalışkan İsmail Yılmaz Jale Ak adlı oyuncularda yer aldı.

FİLMİN KISA HİKAYESİ

HMK yapım tarafından Çorum ’un Uğurludağ ilçesinde çekilen filmde bir ailenin Çorum Hitit Üniversitesi’ni kazanan kızlarını üniversiteye yerleştirmek için Çorum’a gitmelerini ve burada kaldıkları motelde yaşadıkları sıra dışı olayları anlatıyor.

FEYZA AYDIN; “KIZIMLA KAMERA ÖNÜNDE OLMAK BÜYÜK GURURDU”

Yönetmen ve yapımcı Murat Kuşçu ile başrol oyuncusu Feyza Aydın Kılıç yaptıkları ortak basın açıklamasında; “Motelde Katliam” ve “Yeter Vurma Artık” filmi ile ilgili olarak “Güzel bir çalışmanın neticesinde sıra dışı bir gerilim ve korku filmine imza attık. İzleyenlerin büyük bir keyif alacağını düşünüyoruz. Gişede seyirciden tam not almayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.  Başrol oyuncusu Feyza Aydın; “Kızımla kamera önünde olmak büyük gururdu” dedi.

Ortak basın açıklamasında, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İskilip’te çekimleri yapılan ve kadına şiddeti konu alan “Yeter Vurma Artık” filminin de 8 Mart 2023’te vizyona gireceği ifade edildi.

İskilipost

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ