ŞEHİT BABASININ ACISINA ORTAK OLDU

Okuduğunuz haber
MYO İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

AZMİMİLLİ ORTAOKULUNDA 15 TEMMUZ PROGRAMI

Anasayfa   /    Eğitim    /    MYO İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

MYO İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük yapımı yarım kalan İskilip Meslek Yüksekokulu’nun tamamlanması için çalışma başlattı.

EĞİTİM      22 Eylül 2022 - 22:43     0

MYO İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Bu çerçevede Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’le görüşen Vural ve Sülük İskilip MYO inşaatı ilgili taleplerini ilettiler.

“REKTÖR ALİ OSMAN ÖZTÜRK’E İLGİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Rektör Öztürk’le gerçekleştirilen görüşme ile ilgili olarak Belediye Başkanı Ali Sülük; “İlçemizde yapımı yarım kalan İskilip Meslek Yüksekokulu inşaatı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi almak ve taleplerimizi iletmek üzere,  Kaymakamımız Sayın Yunus Emre Vural ile Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk beyi makamında ziyaret ederek İskilip Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile ilgili talep ve isteklerimizi ilettik. Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk' e ilgileri için teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ