|
ŞEHİT BABASININ ACISINA ORTAK OLDU YA?AM 21 Eylül 2022 - 18:48 0
AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta gerçekleÅŸtirilen Pençe-Kilit operasyonunda ÅŸehit düÅŸen İs. Uzm. Onb. Muhammed Karaçam'ın baba ocağına ziyarette bulundu.
Milletvekili Ceylan, acı haberi alır almaz İl Genel Meclis BaÅŸkanı Mehmet BektaÅŸ, Merkez İlçe BaÅŸkanı Erhan Akar, Belediye Meclis Üyesi Suat AydoÄŸan ile birlikte ÅŸehidin Buharaevler Mahallesindeki evine gitti.
Ceylan, ÅŸehit Uzm. Onb. Muhammed Karaçam'ın babası Bedri Karaçam ve aile fertleriyle görüÅŸerek baÅŸsaÄŸlığı diledi ve acılarına ortak oldu.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
FOTO GALERİ SON DAKİKA HABERLERİ
|