KAYRICI TBMM’DE MİLLETVEKİLİ KAYDINI YAPTIRDI

Okuduğunuz haber
SULAMA BENTLERİ ONARILIYOR

İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULU’NUN YER TESLİMİ YAPILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    SULAMA BENTLERİ ONARILIYOR

SULAMA BENTLERİ ONARILIYOR

İskilip’te etkili olan yağışlarla birlikte meydana gelen sel baskınlarında zarar gören Tarımsal Sulama Bentleri, belediye ekiplerince düzeltiliyor.

GÜNDEM      23 Mayis 2023 - 16:50     0

SULAMA BENTLERİ ONARILIYOR

 

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR

Tarımsal sulama sorunu yıllardır devam ediyor ve tarlada, bahçede mahsul kuraklık sebebiyle zarar görüyordu. Geçtiğimiz yıllarda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Tarımsal Sulama Birimi Ekipleri tarafından başlatılan çalışma ile bozulan kanallara ve bentlere müdahale edilerek bozulan yerlerin tadilatına başlandı. Belediye tarafından yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

ALİ SÜLÜK; “ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük “İlçemizde meydana gelen yağışlar sonrasında oluşan, Tarımsal Sulama Bentlerimizin ve kanallarımızın zarar gören bölgelerinin tamiratını Belediye ekiplerimizle yapıyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışımızla, üreten çiftçilerimizin yanında olmaya ve desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ