Sonnur Daşkıran vefat etti

Okuduğunuz haber
VAR “14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

CEYLAN, ŞAMPİYON ATLETİ ÖDÜLLENDİRDİ

Anasayfa   /    Sağlık    /    VAR “14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

VAR “14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

CHP İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yusuf Var yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

SAĞLIK      14 Mart 2022 - 13:06     0

VAR “14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN”

“Meslek hayatları boyunca ve iki yılı aşkın bir süredir kovid 19 mücadelesinde canla başla halkımızın sağlığı için uğraş veren ve kendi hayatlarını tehlikeye atıp bu yolda pek çok meslektaşlarını şehit vererek ağır bedeller ödeyen başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum.

Kovid 19 hastalığı başladığında fedakar çalışmalarını alkışlayarak desteklediğimiz Doktor ve diğer sağlık çalışanlarımıza yönelen kaba kuvvet maganda saldırılarını onaylamak mümkün değildir.

Ancak görüyoruz ki bu sille tokat maganda saldırılarına ilaveten devlet katında hekimlerimize dönük olarak nereye giderseniz gidin diyen Cumhurbaşkanının açıklaması sille tokat yapılan saldırılardan daha ağır olup hekimlerimiz için çok yaralayıcı olmuştur.

Malesef son yıllarda siyasette aydınları aşağılayan cahile pirim veren bir cahil dalkavukluğu dili geliştirildi.

Bu dil sadece söylemde değil hamasetle birlikte eylemde uygulamalarda sunulan örneklerde cahilin cehaletin cesaretini artıran bir ortamın yeşermesine sebep olmuştur ve bunu bizzat toplumun önder olarak oy verip yetkilendirdiği kişiler yapmış bunlar toplumu her alanda gererek yanıbaşlarında konsolide olmalarını sağlamış ve bu durumdan siyaseten nemalanmışlardır.

Bu zihniyet bu gün ülkemizin her alanda yetişmiş olan en parlak beyinlerin aydınların geleceklerini yurt dışında aramalarına sebep olmuş ve başta Doktorlarımızın şahsında olmak üzere tüm aydınlarımız topluma öcü gibi gösterilerek nereye giderseniz gidin diyerek hedef gösterilmiştir.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, her şey çok güzel olacak diyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ