60 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE AHMET ŞAFAK KONSERİ COŞKUSU

GÜREŞ AĞASI MUSTAFA SATILMIŞ OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE AHMET ŞAFAK KONSERİ COŞKUSU

İSKİLİP’TE AHMET ŞAFAK KONSERİ COŞKUSU

İskilip Belediyesi’nin organize ettiği 3. Dolma, Turşu, Çilek Festivali ve Karakucak Festivalinin ikinci gününe Ahmet Şafak konseri damgasını vurdu.

GÜNDEM      28 Agustos 2022 - 13:45     0

İSKİLİP’TE AHMET ŞAFAK KONSERİ COŞKUSU

 

ÜLKÜCÜLER KONSERE TAM KADRO KATILDI

Kent meydanının hınca hınç dolduğu programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Kadın Kolları Teşkilatı, MHP İlçe Yönetimi üyeleri, davetliler, İskilipliler ve ilçe dışından gelen seyirciler katıldı.

ALİ SÜLÜK; “AHMET ŞAFAK’I SİZLERLE BULUŞTURMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yoğun katılımdan dolayı İskilip halkına teşekkür ederek 3 yıldır tertipledikleri festivallerin başarılı geçtiğini, amacına ulaştığını beyan ederek “ Çok istediğim bir konseri, Ahmet Şafak Konserini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AGAH KARAPIÇAK; “2023’TE DAHA GÜÇLÜ BİR MHP, DAHA GÜÇLÜ BİR CUMHURBAŞKANI”

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak’ta yaptığı etkili konuşmasında festival organizasyonunu gerçekleştiren İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve tertip komitesine teşekkür ettiğini söyledi. Konuşmasında 2023 seçimlerinin önemine ve Cumhur İttifakına dikkat çekerek 2023 te daha güçlü bir MHP ve daha güçlü bir Cumhurbaşkanı vurgusu yaptı.  

AHMET ŞAFAK RÜZGAR GİBİ ESTİ

Konuşmalardan sonra Ahmet Şafak’ın sahneye çıkmasıyla heyecan doruğa ulaştı. Seyirciler sanatçının şarkısına eşlik ederken telefonların fenerlerinin yakılması ile alanda farklı bir atmosfer oluştu. Ahmet Şafak İskilip halkına unutulmaz bir gece yaşattı.  Seyirci sayısı konser süresince artarken görevliler de zor anlar yaşadılar. Sanatçının yaklaşık iki saat birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği konser programı havai fişek gösterileri ile son buldu.

BU GÜN PEHLİVANLAR ER MEYDANINDA

Festivalin son günü olan bu gün İskilip girişindeki Dutluk Çayırında Karakucak Güreşleri tertiplendi. Pehlivanlar er meydanında kozlarını paylaşıyorlar. Saat 10.00’da eğlenceli yarışmalarla başlayan program saat: 13.00’te Karakucak güreşleri ile devam ediyor.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ