JANDARMA, YAKA KAMERASI KULLANIMINA BAŞLADI

Okuduğunuz haber
BİZİM TOKİ KONUTLARI NE OLDU?

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI HIZ KAZANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    BİZİM TOKİ KONUTLARI NE OLDU?

SON DAKİKA ! BİZİM TOKİ KONUTLARI NE OLDU?

Yıllardır konuşulan, yer tahsisi yapılan, yapıldığı yapılacağı söylenen TOKİ konutlarından maalesef İskilip halkı yararlanamadı.

GÜNDEM      01 Haziran 2021 - 22:07     0

BİZİM TOKİ KONUTLARI NE OLDU?

 

3 Bin nüfuslu beldeler, bizden kopan ilçelerde ikinci, üçüncü etap TOKİ konutları yapılırken İskilip için her hangi bir yer tahsisi, ne zaman yapılacağına dair açıklama, ya da hareketlilik yok.

TOKİ KONUSUNDA HERKESİN SESSİZLİĞE BÜRÜNMESİNİN ALTINDA HANGİ SEBEPLER VAR?

Yeni binalar 400 bin TL’den satılıyor. Kiralar 750-1.000 TL olmuşken İskilip’te görev yapan memurların Çorum’a gitmelerine kızmamak lazım. Çünkü orada da fiyatlar aynı.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya İskiliplilerin Toki’nin yapılması ile 500 ile 750 TL aylık ödeme ile konut sahibi olacaklarını söylemiş, incelemelerde bulunmuştu. Sonrasında da hiçbir gelişme yaşanmadı. Toki konutlarının yapımı konusunda herkesin sessizliğe bürünmesinin altında ilgisizlik mi var? Yoksa halkın bilmediği bir engelleme çabası mı var sorusuna cevap aranıyor.

İSKİLİP HAFİFE ALINACAK ŞEHİR DEĞİL                                  

Bu gün yer tartışmalarını ne kadar haklı olunursa olunsun da bir kenara bırakıp TOKİ’nin İskilip’e konut yapmasını sağlayacak adımlar acilen atılmalıdır.

Seçimlerde birinci konu TOKİ olacaktır. Yerel siyasetçilerin, teşkilatların ve Milletvekillerinin bu konuda yapacakları çalışmalar İskilip halkı için son derece önemlidir. İskilip hafife alınacak şehir değildir.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ