İskilip’te Geleneksel Arefe duası yapıldı

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ZİYARET EDİLDİ

İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur oldu

Anasayfa   /    Gündem    /    İskilip’te şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi

İskilip’te şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi

İskilip’te Kaymakamlığın ramazan bayramı programı kapsamında, ilçede ikamet eden şehit yakınları ve gaziler ziyaret edildi.

GÜNDEM      11 Nisan 2024 - 13:55     0

İskilip’te şehit aileleri ve gaziler ziyaret edildi

 

Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı Sayın İsmail Çizikci, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Hakan Güven  ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Seydi Tabur ile birlikte İlçemiz merkezinde ikamet eden şehit yakınlarını evlerinde ziyaret etti.

Şehit yakınları ve gazilerin ramazan bayramını kutlayan Kaymakam Polat “Devletimizin ve Kaymakamlığımız her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanındadır.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından İlçemiz merkezinde ikamet eden gaziler, İskilip Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri ise köylerimizde ikamet eden şehit yakını ve gazilerimizi evlerinde ziyaret etmişlerdir” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ