Çizikci’den ilk ziyaret Çorum Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı’ya

Okuduğunuz haber
İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULUNUN 1. ETAP İNŞAATI TAMAMLANDI

Misakı Milli İlkokulu Türkiye turnuvasına katılmaya hak kazandı

Anasayfa   /    Eğitim    /    İskilip Meslek Yüksekokulunun 1. Etap inşaatı tamamlandı

İskilip Meslek Yüksekokulunun 1. Etap inşaatı tamamlandı

Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksekokulu binasının ikmal inşaatı 24 Mayıs'ta yer tesliminin yapılmasının ardından yüklenici firmanın çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda 4 katlı binanın birinci etabı tamamlandı. Diğer 2 katının yapımı kalabalık bir ekiple hızla devam ediyor.

EĞİTİM      29 Nisan 2024 - 20:26     0

İskilip Meslek Yüksekokulunun 1. Etap inşaatı tamamlandı

 

BİNANIN TAMAMI HAZİRAN AYINDA TESLİM EDİLECEK

 

Genç girişimci İskilipli yüklenici firma yetkilisi Harun Diken binanın tamamının Haziran ayında tamamlanarak teslim edileceğini bildirdi.  

 

2. ETAPTA DA ÇALIŞMALARDA DA SONA GELİNDİ

 

Yüklenici firma sahibi İskilipli hemşehrimiz Harun Diken; “Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Okulu yapım inşaatının 1. Etabını tamamlayarak vakit geçirmeden 2. Etap inşaatının çalışmalarına başladık.

 

“SORUMLULUK HEYECEN VE GURUR VERİCİ”

 

İnşaatın tamamının tesliminin son aşamasındayız. Kendi memleketimizde bu projenin tarafımızdan yapılması ayrı bir sorumluluk, heyecan ve gurur verdi.

 

HARUN DİKEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Meslek Yüksekokulumuzu Haziran ayı içerisinde teslim etmeyi planlıyoruz. Projenin başlamasından yapım işinin tamamlanmasına kadar emeği geçen Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Hitit Üniversitesi Genel Sekreteri Erdal Kanık ile emeği geçen herkese destek ve katkıları için teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ