Okuduğunuz haber
SEMERCİLER ARASTASI’NDA RESTORASYON BAŞLADI

Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri Kaymakam Polat’ı ziyaret ettiler

Anasayfa   /    Gündem    /    SEMERCİLER ARASTASI’NDA RESTORASYON BAŞLADI

SEMERCİLER ARASTASI’NDA RESTORASYON BAŞLADI

Şehri İskilip Cemiyeti Derneği Semerciler Arastası'nda restorasyon çalışması başlattı.

GÜNDEM      16 Nisan 2024 - 20:50     0

 SEMERCİLER ARASTASI’NDA RESTORASYON BAŞLADI

 

Ankara merkezli PRODES (Proje Destek Birimi) kapsamında 44 dükkanın bulunduğu Semerciler Arastası'nda 10 dükkan restore edilecek ve sokak hayvanları, engelli bireylerin farkındalığı ile uyuşturucuya karşı mücadeleye yönelik etkinlik alanı oluşturulacak.

İlk etap restorasyon tamamlandıktan sonra başta Ankara olmak üzere yerelde Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve İskilip Belediyesi’nden devamı için destek isteneceği öğrenildi.

Şehri İskilip Cemiyeti Derneği Başkanı Coşkun Akkoca ve yönetim kurulu tarafından hazırlanan proje çalışması bölgede ilk olarak biliniyor.

Proje kapsamında Semerciler Arastası'nın ilk bölümünün restorasyon çalışması başlatıldı. Proje koordinatörü ve Şehri İskilip Cemiyeti Derneği yönetim kurulu üyesi Mehmet Sevindi arastada çalışmaları yakından takip ediyor.

Proje İskilip Halk Eğitim Merkezi restorasyon ustaları tarafından uygulanıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ