|
İskilip kendi enerjisini üretmeye hazırlanıyor! EKONOMİ 18 Kasim 2025 - 12:56 0
İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, uzun süredir gündemde olan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesinde sona gelindiğini duyurdu.
Yapım işi ihalesinin 03 Ekim 2025 tarihinde KDV dâhil 28 milyon 164 bin TL bedelle tamamlandığını hatırlatan Çizikci, ihale sonrası sahada yoğun bir çalışma sürecinin başladığını belirtti.
Çizikci, "Ekiplerimiz gece gündüz demeden ilçemiz için büyük bir emek ortaya koydu. Bugün gururla söyleyebiliriz ki son aşamaya ulaştık" dedi.
Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği çalışmaları hemşehrileriyle paylaştığını ifade eden Çizikci, GES projesinin yalnızca bir inşaatın tamamlanması olmadığını, aynı zamanda İskilip’in kendi enerjisini üreten, daha güçlü ve sürdürülebilir bir geleceğe yürüme hedefinde atılan önemli bir adım olduğunu söyledi.
Başkan Çizikci, santralin çok kısa bir süre içinde enerji üretmeye başlayacağını müjdeleyerek, "İskilip, doğanın gücünden ilham alan temiz enerjiyle kendi elektriğini üretir hâle gelecek" ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı, bu önemli yatırımın ilçeye bereket, güç ve yeni bir enerji vizyonu getirmesini diledi.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|