EKEN’İN FIRAT’TAN KIZILIRMAK NEHRİNE KANAL PROJESİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE 14 OCAK’TA AKŞEMSEDDİN PANELİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ’NİN 2023 YILI BÜTÇESİ 630 MİLYON 761 BİN LİRA

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    İSKİLİP’TE 14 OCAK’TA AKŞEMSEDDİN PANELİ

İSKİLİP’TE 14 OCAK’TA AKŞEMSEDDİN PANELİ

Akşemseddin Hazretleri, vefatının 564. yılında panel ile anılacak. İskilip Kaymakamlığı, İskilip Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve Bolu ÇORDER tarafından desteklenen panel, 14 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.

KÜLTÜR VE SANAT      12 Aralik 2022 - 15:46     0

İSKİLİP’TE 14 OCAK’TA AKŞEMSEDDİN PANELİ

 

Panel, Şeyh Yavsi camisinde Akşemseddin Hazretlerinin ve tüm şehitlerimizin ruhuna okunacak Mevlid-i Şerif ile başlayacak. Mevlid-i Şerif'in ardından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan'ın yöneteceği panel, Öğretmenevi'nde devam edecek. Panelin bazı konuşmacı ve konu başlıkları ise şu şekilde:

Ali Kılcı, "Akşemseddin'in İskilip'te bulunan mekanları"

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yakup Coştu, "Ebussuud Efendi fetvalarının topluma etkileri"

Fikret Kısar, "Mahmut Ziya Çağıl - Ahmet Hamit Çağıl kardeşler ve 1928'de ABD Columbia Üniversitesi'nde göndere Türk bayrağını çektiren İskilipli"

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ