Kaymakam Polat “İhtiyaç sahibi her vatandaşımıza ulaşıyoruz†YAŞAM 16 Mart 2024 - 14:44 0 ![]()
Kaymakam Ramazan Polat proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında yaptığı bilgilendirmede;
“Vefa Projesi ile ihtiyaç sahibi olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve kendi öz bakımını yerine getiremeyen yaÅŸlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaÅŸlarımızı yalnız bırakmıyoruz.
Kaymakamlığımız, Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülmekte olan Vefa Projesi kapsamında ilçemizde bulunan 60 yaÅŸ üstü kiÅŸilerin yaÅŸadığı haneler ile yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan kiÅŸilerin bulunduÄŸu evlerde ihtiyaç sahibi yaÅŸlı, bakıma muhtaç, günlük iÅŸlerini kendi baÅŸlarına idame ettiremeyen vatandaÅŸlarımızın ev temizliÄŸi, kiÅŸisel bakımları, yemek yapımı gibi ihtiyaçları karşılanmaktadır.
İlçemizde, proje kapsamında mahalle ve köylerde bakım hizmeti sunan 14 personel 2 araçla ayda iki defa 202 hanede yaÅŸayan yaÅŸlı, engelli, bakıma muhtaç 317 vatandaşın evini temizleyip, bakımlarını yapmaktadır.
Evlerinden alınan vatandaÅŸlarımız hastane ve saÄŸlık ocağına götürülmekte, günlük ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardımcı olunmakta, ihtiyaçları karşılanan vatandaÅŸlar tekrar evlerine bırakılmaktadır.
Engelli ve yaÅŸlı vatandaÅŸlarımıza yönelik hizmetlerimize daha titiz, daha ÅŸefkatli ve daha ilgili olacak ÅŸekilde devam edeceÄŸiz” dedi.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|