SAHİPSİZ HAYVANLARI KORUMA BİRLİĞİ MECLİSİ TOPLANDI

Okuduğunuz haber
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

“İskilip Tarihine ve Kültürüne Genel Bakış” konferansı yapıldı

Anasayfa   /    Gündem    /    KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Encümen üyelerinkilerine Duran Bıyık, Doğan Uçar, Yanoğlan Köyü Muhtarı Abdullah Köroğlu ile Avhatyaka Köyü Muhtarı Zeki Uysal seçildi.

GÜNDEM      08 Mayis 2024 - 21:16     0

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ MAYIS AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

 

Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul toplantısı Kaymakam Ramazan Polat'ın başkanlığında İskilip Öğretmenevi toplantı salonunda yapıldı.

 

İskilip Öğretmenevinde yapılan toplantıya İl Genel Meclisi Üyeleri Duran Bıyık, Doğan Uçar, Selahattin Erdin, Köy Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Gürbüz ve köy muhtarları katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda Birlik Encümen Üyesi seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlerin ardından Birlik Encümen üyeliklerine İl Genel Meclisi Üyeleri Duran Bıyık,  Doğan Uçar, Yanoğlan Köyü Muhtarı Abdullah Köroğlu ile Avhatyaka Köyü Muhtarı Zeki Uysal oy çokluğu ile seçildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ