Okuduğunuz haber
ADEM UYSAL ZEKİ GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

ALİ EREN BABACAN İL BİRİNCİSİ

Anasayfa   /    Spor    /    ADEM UYSAL ZEKİ GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

ADEM UYSAL ZEKİ GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

Belediye İskilipspor Güreş Antrenörü Adem Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakanı,Bakan Danışmanı Zeki Gül'ü ziyaret etti.

SPOR      25 Haziran 2021 - 16:35     1

ADEM UYSAL ZEKİ GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

 

İskilip Belediyespor’un başarılı güreş antrenörü Adem Uysal önceki dönem Çorum Belediye Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanı bakan danışmanı Zeki Gül’ü şampiyon güreşçileri ile beraber ziyaret ederek kulüp atkısı ile kulüp flaması hediye etti.

Ziyaretle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Zeki Gül; “Milli Takım ve İskilip Belediyespor’un Antrenörü Adem Uysal şampiyon güreşçileri ile ziyaretimize geldiler. Ayrıca CHP Eski İl Başkanı Ali Rıza Suludere ve Kırkpınar cazgırı Mustafa Bursalı da eşlik ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

                                                       

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

İskilipli
Böyle kritik görevlerde ber çok hemşehrimiz var. Çoruma ve İskilip e faydalı olunabileceğini düşünülen hkojal eare desdek sağlanmalı. Kemtsel dönüşüm konusunda bilğiler ve proğramlar düzenlenmeli. desdekler anlatılmalı Belediyece bir birim oluşturulmalı. bir çok boş ev var onlar kazanılmalı o ahşap evlerin yayımona zorlanmalıdır.
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ