KAYSERİLİLER CEYLAN'A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Okuduğunuz haber
ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YENİLENDİ

AMASYA ŞEKERE İSKİLİPLİ GENEL MÜDÜR

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YENİLENDİ

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YENİLENDİ

Bayat Belediyesi her geçen gün ilçede park sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak ta Tepebayat Mahallesi Alparslan Türkeş Parkı baştan aşağı yenilenerek ilçe halkının ve çocukların hizmetine sunuldu.

KÜLTÜR VE SANAT      08 Kasim 2021 - 15:57     0

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YENİLENDİ

 

ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI YENİLENDİ

Bayat Belediyesi park sayısını artırmaya ve yenilemeye devam ediyor.

Bayat Belediyesi her geçen gün ilçede park sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak ta Tepebayat Mahallesi Dr. Alparslan Türkeş Parkı baştan aşağı yenilenerek ilçe halkının ve çocukların hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yapmış olduğu açıklamada; “Çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Tüm parklarımızın bakım, onarımlarını yapıyor ve ilçemize yeni parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Alparslan Türkeş Parkımızda atıl bir durumdaydı. Parkımızı sil baştan yeniden yaparak ilçemiz halkının ve çocuklarımızın kullanımına sunduk. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ