CEYLAN, “ECZACILIK KUTSAL BİR GÖREVDİR”

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK, SENDİKA TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK, SENDİKA TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SÜLÜK, SENDİKA TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Tarım Sendikası Bölge Temsilcisi ve ilçede ki Sendika Temsilcileriyle, Atatürk Orman Çiftliği Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen yemekli toplantıda buluştu.

GÜNDEM      15 Aralik 2021 - 13:14     0

BAŞKAN SÜLÜK, SENDİKA TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

 

Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agâh Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Aybars Çilingir, Türk Tarım Orman Sendikası Bölge Şube Başkanı Yusuf Bayçelik, Türk Eğitim Sendikası İlçe Temsilcisi Orhan Sağır, Türk Büro Sendikası İlçe Temsilcisi Hüseyin Pulaş, Türk Tarım Orman Sendikası İskilip Temsilcisi Burak Dölcü ve Sendika Üyeleri katıldı.

 

Başkan Ali Sülük yemek sonrasında yaptığı açıklamada, “Türk Tarım Orman Sendikası Bölge Şube Başkanımız, İlçe Sendika Temsilcilerimiz ve Sendika Üyeleriyle yemekte bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledik. İl Başkanımız Agah Bey ve Şube Başkanımız Yusuf Bey ile sendika temsilcilerimizin sorunlarına çözüm önerileri sunmaya çalıştık. Plaket takdiminde bulunan Şube Başkanımız Yusuf Bey’e teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yemek sonunda Türk Tarım Orman Sendikasına olan desteklerinden dolayı; Belediye Başkanı Ali Sülük’e ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agâh Karapıçak’a Şube Başkanı Yusuf Bayçelik, plaket takdiminde bulunarak teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ