İSKİLİP BELEDİYESİ SİNEKLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
BAYAT’TA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANI

CEYLAN, GECE YARISI PARKTA GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAYAT’TA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANI

BAYAT’TA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANI

Ekrem Ünlü; "15 Temmuz gecesi şehit düşenlerin hatıralarının unutulmaması için 251 şehidimizi temsilen 251 fidan dikimini gerçekleştiriyoruz."

GÜNDEM      13 Temmuz 2021 - 14:18     0

BAYAT’TA 15 TEMMUZ HATIRA ORMANI

 

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirmek istediği darbe girişimini engellemek için şehit düşen 251 vatandaşımızın anısına Bayat Kaymakamlığı, Bayat Belediye Başkanlığı ve Bayat Orman İşletme Şefliği öncülüğünde "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" tesis edildi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yaptığı açıklamada, “15 Temmuz gecesi şehit düşenlerin hatıralarının unutulmaması için 251 şehidimizi temsilen 251 fidan dikimini gerçekleştiriyoruz. Bu hain darbe girişimini unutmayacağız unutturmayacağız ve unutturmamak içinde bu fidanlarımızı ebediyete kadar yaşatacağız.” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ