BELEDİYE İSKİLİPSPOR HALISAHA TURNUVASINDA YARI FİNAL HEYECANI

Okuduğunuz haber
DOĞANGİR KÖYÜ CAMİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

DOĞANGİR KÖYÜ CAMİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    DOĞANGİR KÖYÜ CAMİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

DOĞANGİR KÖYÜ CAMİ DUALARLA İBADETE AÇILDI

İskilip’e bağlı Doğangir Köyü’ne yapılan cami bu gün dualarla açıldı.

GÜNDEM      06 Agustos 2021 - 21:42     0

DOĞANGİR KÖYÜ CAMİ DUALARLA  İBADETE AÇILDI

 

DOĞANGİR KÖYÜ CAMİ DUALARLA AÇILDI

İskilip’e bağlı Doğangir Köyü’ne yapılan cami bu gün dualarla açıldı.

Açılış programına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Müftüsü Muharrem Biçer, protokol mensupları davetliler ve köy halkı katıldı. Doğangir köyü cami İl Müftüsü Muharrem Biçer’in duasının ardından vatandaşların hizmetine girdi.

MUHTAR SARIDOĞAN; "EMEĞİ GEÇEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN"

Doğangir Köy Muhtarı İsa Sarıdoğan cami açılışından sonra yaptığı açıklamada; “Cami ve Lojmanımızın yapımında ve açılışında emeği olan başta Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi Bey’den, İl Özel İdare Yetkililerimizden, İlçe Kaymakamız Muharrem Eliğül Bey’den, İl Genel Meclis Üyelerimizden ve Belediye Başkanı Ali Sülük Bey’den Allah razı olsun. Onların destekleriyle Doğangir Köyümüze Camimizi ve lojmanımızı kazandırdık. Ayrıca camimizin açılışına teşrif eden misafirlerimize de şahsım ve köy halkı adına hoş geldiniz diyor, cami ve lojmanımızın hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ