Ali Sülük; “Hep beraber başardık”

Okuduğunuz haber
EFE POYRAZ KOLAY İÇİN DÜZENLENEN KERMESE YOĞUN İLGİ

Kaymakam Ramazan Polat okul inşaatında incelemelerde bulundu

Anasayfa   /    YAŞAM    /    Efe Poyraz Kolay için düzenlenen kermese yoğun ilgi

Efe Poyraz Kolay için düzenlenen kermese yoğun ilgi

İskilip Misakimilli Okulu öğrencilerinden Lösemi Hastası Poyraz Kolay için okulunda kermes düzenlendi.

YAŞAM      14 Subat 2024 - 22:47     0

Efe Poyraz Kolay için düzenlenen kermese yoğun ilgi

 

Kermes etkinliğine Kaymakam Ramazan Polat, Milli Eğitim Müdürü Murat Ecer, Emniyet Müdürü Önder İstanbul, Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Şefi Mehmet Fidan, Okul Müdürü Ali Hayda, Mahalle Muhtarı Memduh Çoğal, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile belediye başkan adayları, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda İskilipli katıldı.

Yardım etkinliğinde İskilip’in yöresel ürünleri, giyim eşyaları satışı yapıldı. Okul Müdürü Ali Hayda elde edilen gelirin Okul Aile Birliği aracılığıyla aileye iletileceğini söyledi.

Kermeste konuşan İskilip Kaymakamı Ramazan Polat; “Bildiğiniz gibi Lösemi hastası öğrencimiz Poyraz Efe tedavi görüyor. Kermese katılımdan çok mutlu oldum. İnşallah Poyraz Efe’yi bu bahçede oynarken, koşarken göreceğiz. Ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kermese yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ