Okuduğunuz haber
ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 3 TEMMUZ’DA

İKİ DERNEĞE 120 BİN TL DESTEK!

Anasayfa   /    Gündem    /    ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 3 TEMMUZ’DA

ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 3 TEMMUZ’DA

İskilip Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat: 11.00’de Atatürk Orman Çiftliği’ndeki İskilip Belediyesi Düğün ve Çok Amaçlı Salonda yapılacağı duyuruldu.

GÜNDEM      28 Haziran 2021 - 14:27     0

ESNAF KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ GENEL KURULU 3 TEMMUZ’DA

İsmet Uslu’nun Başkanı bulunduğu Sınırlı Sorumlu İskilip Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat: 11.00’de Atatürk Orman Çiftliği’ndeki İskilip Belediyesi Düğün ve Çok Amaçlı Salonda yapılacağı duyuruldu. Kooperatif yönetiminden yapılan açıklamada;

“Kooperatifimizin Olağan Genel Kurulu 3 Temmuz 2021 cumartesi günü saat 11.00 de Atatürk Orman Çiftliği Belediye Salonunda yapılacaktır. Kooperatif ortaklarımızın belirtilen gün ve saatte hazır bulunmaları rica olunur. Saygılarımızla” denildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ