YUSUF KAYA GÖREVDEN ALINDI

Okuduğunuz haber
SERAP GÖKÇE İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ

TRAFİK KAZASI; 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Anasayfa   /    Sağlık    /    SERAP GÖKÇE İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ

SERAP GÖKÇE İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Kas hastası olan Serap Gökçe’nin tedavisi için gerekli olan maddi desteği sağlamak amacı ile vatandaşlar tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

SAĞLIK      15 Eylül 2023 - 17:09     0

SERAP GÖKÇE İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ

 

Kampanya için Ulu Cami önünde bu gün düzenlenen programa Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, STK başkanları ve vatandaşlar katılarak destek verdiler.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Kaymakamımız Sayın Ramazan Polat ve meclis üyem Hatun Çam ile birlikte; yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle yürüyemeyen Serap kardeşimizin tedavi masraflarına destek olmak için Çarşı Cami yanında düzenlenen etkinliğe katıldık.

Yardım etkinliğine katılan; Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Mehmet Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Siyasi Parti Yöneticilerine, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine, Personellerime, vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ