Kütüphane akşamları da açık!

Okuduğunuz haber
ZİRAAT ODASI BAŞKANI ADEM EFE ÇİFTÇİLERİ ZARARLILARA KARŞI UYARDI

Vahit Kayrıcı Ahmet Sağlam’a destek için İskilip’e geldi

Anasayfa   /    Gündem    /    Ziraat Odası Başkanı Adem Efe çiftçileri zararlılara karşı uyardı

Ziraat Odası Başkanı Adem Efe çiftçileri zararlılara karşı uyardı

İskilip Ziraat Odası Başkanı Adem Efe çeşitli köylerde yaptıkları arazi kontrolü sonucu verimi düşüren zararlılara ve hastalıklara rastladıklarını belirterek, çiftçilerden acil önlem almalarını istedi.

GÜNDEM      28 Mart 2024 - 15:43     0

Ziraat Odası Başkanı Adem Efe çiftçileri zararlılara karşı uyardı

 

Adem Efe çiftçilere yönelik yaptığı uyarıda; “Oda personelimiz ve ziraat mühendisimiz tarafından Kılıçdere, Veletler, Kaynarca, Yalakçay, Karlık köylerinde arazi kontrolü yapılmıştır. Yapılan bu kontrollerde kök boğaz hastalıkları, pas ve septoria hastalığı,  böcek ve yaprak biti ve zararı fare yoğun bir şekilde görülmüştür. Çiftçilerimizin arazilerini kontrol ederek hızlı bir şekilde uygulama yapmaları gerekmektedir. Aksi durumda verim kaybı ve arazileri bozma durumu olabilir.

Lütfen acil bir şekilde arazilerinizi kontrol ederek ziraat mühendisinize danışarak hastalık ve böcek uygulamalarını bir an önce yapınız” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ