CEYLAN’IN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

DOĞAN KOŞAN’IN ÇALIŞMASI TURİZM VE SANAT KİTABINDA!

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Büyük Türk Milletinin ve siz değerli İskilipli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum dedi.

GÜNDEM      28 Ekim 2022 - 14:10     0

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 

Başkan Sülük mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir. Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, hepimizin gözbebeğidir. Zira, Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir istiklal mücadelesinin ardından kurulmuştur.

Hiç şüphe yok ki istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere Cumhuriyeti ve bu güzel vatanı armağan eden, ülkemiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükran duygularımı sunarken, Büyük Türk Milleti’ nin ve siz İskilip' li hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ