ÇORUMLU AKADEMİSYEN KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
KAZANDIKLARI KUPALARI MİLLETVEKİLİ CEYLAN VE BAŞARANHINCAL’A GETİRDİLER

İSKİLİP’E BİLİM SANAT MERKEZİ

Anasayfa   /    Spor    /    Kazandıkları Kupaları Milletvekili Ceylan ve Başaranhıncal’a Getirdiler

Kazandıkları Kupaları Milletvekili Ceylan ve Başaranhıncal’a Getirdiler

Ceylan “Antrenör Mesut Kuşgöz’ü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Masa tenisi takımımızdan bundan sonra da başarılar bekliyoruz."

SPOR      22 Mart 2022 - 04:57     0

Kazandıkları Kupaları Milletvekili Ceylan ve Başaranhıncal’a Getirdiler

 

Çorum İhtisas Spor Masa Tenisi Kulübü  antrenörü Mesut Kuşgöz ve başarılı sporcuları AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ziyarette Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’da hazır bulundu.

 

Kazandıkları kupaları Milletvekili Ceylan ve Başaranhıncal’a takdim eden Antrenör Mesut Kuşgöz, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2021- 2022 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası takım yarışmaları finali 5-6 Mart tarihleri arasında Kırşehir’de yapıldığını söyledi.

 

Kırşehir Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalar hakkında da bilgi veren Kuşgöz, kızlarda ve erkeklerde ise 16’şar takım dereceye girebilmek için yarıştığını, Çorum’u kızlarda Çorum Spor İhtisas Kulübü, erkeklerde ise Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü temsil ettiğini kaydetti.

 

 Yaptıkları çalışmalar hakkında da kısa bilgiler veren antrenör Mesut Kuşgöz, kendilerine verdiği desteklerden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür etti.

 

Masa tenisi branşında alınan başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Ak Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan “Antrenör Mesut Kuşgöz’ü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Masa tenisi takımımızdan bundan sonra da başarılar bekliyoruz. Hem Çorum’umuzun hem de Türkiye’mizin ve bizlerin gururu olacaklarını önümüzdeki günlerde Kocaeli, Sivas ve Yalova’da yapılacak olan turnuvalara desteklerimizi esirgemeden sizlerin yine başarılı olmanız için bundan sonraki sezonlarda da devam ettireceğiz. Ayrıca Çorum Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ticaret erbaplarının yanı sıra Çorum’un sportif, sosyal ve kültürel anlamda da insanıyla, çocuklarıyla ve gençleriyle ilgilenen bir başkanımız var kendisine de desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ