HALK EĞİTİM MERKEZİNDE SERGİ

Okuduğunuz haber
A HABER TELEVİZYONU’NDAN İSKİLİP’E ÖZEL RÖPORTAJ

SİNEKSİZ YAZ İÇİN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    A HABER TELEVİZYONU’NDAN İSKİLİP’E ÖZEL RÖPORTAJ

A HABER TELEVİZYONU’NDAN İSKİLİP’E ÖZEL RÖPORTAJ

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yüzde 80,02 oy oranı ile Çorum’un 4 ilçesini geride bırakan İskilip’te A Haber Televizyonu Belediye Başkanı Ali Sülük ve Cumhur İttifakı paydaşları ile özel röportaj gerçekleştirdi.

SİYASET      02 Haziran 2023 - 15:00     0

A HABER TELEVİZYONU’NDAN İSKİLİP’E ÖZEL RÖPORTAJ

 

YÜZDE 75 ÜZERİNDE OY VEREN KENTLERDE ÖZEL PROGRAM

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy kullanan Çorum’un dört büyük ilçesinden İskilip yüzde 80,02 oyla ilk sırayı aldı.  Alaca yüzde 70,57, Osmancık yüzde 70,93, Sungurlu yüzde 73,04 oranında Erdoğan’a oy vermişti. A Haber Televizyon Kanalı, yüzde 75 üzerinde oy oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen kentlerle ilgili program çerçevesinde İskilip’te de özel röportaj yaptı.

ALİ SÜLÜK; “İTTİFAKIMIZA OY VEREN TÜM HEMŞERİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM”

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük “Cumhur İttifakı paydaşları olarak; A Haber Televizyon kanalı tarafından, Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında düzenlenen özel röportaja katıldık. 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde tekrar seçilen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi tebrik eder, Cumhur İttifakı’na göstermiş oldukları ilgiden dolayı hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ