Şehir Stadyumuna elektronik sayı göstergesi takıldı

Okuduğunuz haber
YUSUF VAR SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Sağlam; “İskilip’imiz için çalışmaya devam edeceğiz”

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yusuf Var seçim sonuçlarını değerlendirdi

Yusuf Var seçim sonuçlarını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Yusuf Var 31 Mart 2024 Mahalli seçimlerini değerlendirdi.

SİYASET      02 Nisan 2024 - 14:42     0

Yusuf Var seçim sonuçlarını değerlendirdi

 

Var yaptığı yazılı açıklamada;

“Değerli İskilipli hemşehrilerimiz;

CHP, kendisini İskilip’te yok saymaya çalışanlara inat, İskilip'te bir ilk olarak, çok sayıda başkan adayının yarıştığı Belediye Başkanlık seçimini 4. Parti, Belediye Meclisi seçimini de 3. Parti olarak tamamlamıştır. Belediye meclisinde yüzde 10 barajını geçmemize rağmen bir meclis üyesi kazanımını kıl payı farkla kaybettik.

Seçimlere gelecek 5 yıl için çalışılır, seçim sonuçları da gelecek 5 yılın planını belirler. Biz, önümüzdeki 5 yılda sizlerin verdiği ve vereceği destekle teveccühünüzü kazanıp başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz, siz de inanabilirsiniz. "İlk defa CHP’ye oy verdim” diye bizlere mesaj atanlara selam olsun, 'Yusuf Var en DOĞRU aday' diyenlere selam olsun, tamamen gönüllü bir şekilde sahada ve sosyal medyada çalışan ekibimize selam olsun, bize desteklerini veren vermeyen tüm yerel basın emekçilerine selam olsun!” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ