HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Okuduğunuz haber
ALP BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ’YE GİDİYOR

BAŞKAN SÜLÜK’ÜN ANKARA TEMASLARI

Anasayfa   /    Sağlık    /    ALP BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ’YE GİDİYOR

ALP BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ’YE GİDİYOR

Çorum Belediyesi tedavi için Dubai’ye gidecek olan SMA hastası Alp’i şölen ve dualarla uğurlayacak. Alp için düzenlenecek etkinlikler bugün 20.30’da Kadeş Barış Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

SAĞLIK      07 Haziran 2022 - 16:52     0

ALP BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ’YE GİDİYOR

 

ÇORUM TEK YÜREK OLDU

Çorum halkı SMA hastası minik Alp için tek yürek oldu. Alp Keskin’in tedavisi için gereken 1.8 milyon dolar, Çorum halkının da destekleriyle toplandı.  Alp Keskin, Çorum Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle tedavi için Dubai Medcare Hastanesi’ne uğurlanacak.

BU AKŞAM UĞURLAMA VAR

Minik Alp ve ailesi Çorum Belediyesi’nin nostaljik makam aracı Buick ile belediye binası önünde araç konvoyu ile Kadeş Meydanı’na hareket edecek.  Uğurlama şöleni mehter gösterisi ile başlayacak. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua okunmasının ardından Oğuzhan Cevizci Konseri gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kadeş Barış Meydanı’ndaki etkinliklere Çorum halkını davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ