BAŞKAN SÜLÜK GÜREŞÇİLERİ KIRKPINARA UĞURLADI

Okuduğunuz haber
CHP İL BAŞKANI TAHTASIZ’IN BEYANI ASILSIZ ÇIKTI

İSKİLİP JANDARMASINDAN TRAKTÖR KAZALARINA ÖNLEM

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP İL BAŞKANI TAHTASIZ’IN BEYANI ASILSIZ ÇIKTI

CHP İL BAŞKANI TAHTASIZ’IN BEYANI ASILSIZ ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta Veletler Köyünde çıkan yangında evi yanan Ali Koyuncu’nun CHP heyetine “Ahırda Kalıyorum” sözünün yalan olduğu ortaya çıktı.

SİYASET      09 Temmuz 2021 - 13:05     0

CHP İL BAŞKANI TAHTASIZ’IN BEYANI ASILSIZ ÇIKTI

 

TAHTASIZ'IN YÖNLENDİRMESİYLE “AHIRDA KALIYORUM” DEDİ.

Geçtiğimiz hafta Veletler Köyünde çıkan yangında evi yanan Ali Koyuncu’nun CHP heyetine “Ahırda Kalıyorum” sözünün yalan olduğu ortaya çıktı. Koyuncu’nun bu sözü CHP İl Başkanı Tahtasız’ın yönlendirmesiyle söylediği öğrenild.

Konu ile ilgili İskilip Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada; evi yanan Ali Koyuncu’nun CHP İl Başkanının yönlendirmesiyle “Ahırda Kalıyorum” diye sarfettiği sözlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İskilip Kılıçdere Köyü Veletler Mahallesinde 02.07.2021 tarihinde saat 10.30 sıralarında iki kardeş ve bir amca çocuğuna ait boş olan 3 evde yangın çıktığı hatırlatılan açıklamada;

“Şahıslar Ankara’da ikamet ediyorlar, Ankara’da evleri var, durumları iyi ve emekli maaşları var. Şahıslardan Ali Koyuncu, köyde akrabasında kaldığı, SYDV personeli ile görüştüğü ve yardım aldığı halde, CHP İl Başkanın yönlendirmesiyle “Ahırda Kalıyorum” diye yalan beyanda bulunmuştur. İlçede şahısların gerçek durumu bilindiği için, insanlar sosyal medyadaki gerçeği yansıtmayan habere tepki göstermektedirler” denildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ