|
Gramı 500 lira olan Safran bitkisini yetiştirdi EKONOMİ 05 Kasim 2025 - 00:51 0
ULUCAN, “ÜRETMEK İSTEYENE YARDIMCI OLURUM”
Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde Mühendis olarak çalışan Mehmet Ulucan, Kuruçay mevkiinde bulunan bağında kendi imkanlarıyla safran yetiştirdi.
Safran bitkisi, küçük alanda yüksek gelir getirmesi, can suyu haricinde su ihtiyacı olmaması ve düşük işçilik maliyetleriyle dikkat çekiyor.
Ulucan, safranın yüksek pazar değeri göz önüne alındığında, bölgedeki çiftçiler için önemli bir alternatif ürün olabileceğini ifade etti.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|