|
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı GÜNDEM 29 Ekim 2025 - 00:52 0
Törende İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci ve Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Adem Gökguş, Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundu. Çelenk sunumunun ardından, bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.
Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Cumhuriyet Savcısı Yasin Onur Ayhan, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Adem Gökguş, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eftal Kaplan, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
BAKMADAN GEÇMEYİN
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|