|
Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesinde inşaat başladı GÜNDEM 01 Kasim 2025 - 16:38 0
YER TESLİMİ YAPILDI
Yaklaşık 23 Milyon 470 Bin TL bedelle ihale edilen GES projesinin yüklenici firmasına yer teslimi gerçekleştirildi ve saha çalışmaları fiilen başlatıldı.
İSKİLİP’İMİZE HAYIRLI OLSUN
İskilip Belediyesinden yapılan açıklamada, projenin tamamlanmasının ardından İskilip'in kendi enerjisini üretebilen, çevreye duyarlı bir şehir kimliği kazanacağının altı çizildi. Açıklamada, "Memleketimize hayırlı olsun" temennisinde bulunuldu.
X
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.
X
Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.
FOTO GALERİ
SON DAKİKA HABERLERİ
|