CEYLAN; “BASIN, BİR MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR”

Okuduğunuz haber
HALK GÜNÜ UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

GENÇ KIZILAY MEKKENİN FETHİ PROGRAMI DÜZENLİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    HALK GÜNÜ UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

HALK GÜNÜ UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN SÜLÜK BU HAFTA SONU ERENLER MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

GÜNDEM      09 Ocak 2022 - 20:36     0

HALK GÜNÜ UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün başlatmış olduğu ‘Halk Günü’ uygulaması kaldığı yerden devam ediyor.

Halk Günü uygulamasından önemli geri dönüşler alan Belediye Başkanı Ali Sülük, halk günü buluşmasında bu hafta Erenler Mahalle halkı ile bir araya geldi. Hayata geçirdiği ‘Halk Günü’ uygulamasıyla; hem gerçekleştirmiş olduğu belediye hizmetlerini anlatıyor hem de Mahalle Sakinlerinin isteklerini yerinde dinleyip, yapılması için not aldırıyor.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Erenler Mahalle Muhtarı Murat Sak yapış olduğu açıklamada, “ Mahallemizin bir isteği olduğunda bir telefon kadar uzağımızda olan ve problemlerimiz için bütün imkânlarını seferber eden Belediye Başkanımız ile mahalle sakinlerimizin isteklerini dinledik. Başkanımız isteklerin yapılması için gerekli talimatları verdi. Başkanımız Ali Sülük’e mahallemize olan ilgisinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

 “ORTAK AKILLARLA ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTECEĞİZ”

Başkan, “Düzenli hale getirdiğimiz halk günü uygulamamız sayesinde insanlarımızın derdiyle dertlenip, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz insanlık, ilk amacımız da kronikleşen sorunları ortadan kaldırmak. Bunun için ait olduğumuz yer olan halkımızın yanında sıkıntılarını dinlemeye, çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. Dört duvar arasına sıkışan bir anlayış ile ‘Belediye Yönetmeyi’ ter ederek; ortak akıl ile çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ