AVNİ KILIÇ TOPRAĞA VERİLDİ

Okuduğunuz haber
İHL’DEN 2 ÖĞRETMEN EMEKLİ OLDU

ORMANLIK ALANLARDA ATEŞLİ PİKNİK YASAK!

Anasayfa   /    Eğitim    /    İHL’DEN 2 ÖĞRETMEN EMEKLİ OLDU

İHL’DEN 2 ÖĞRETMEN EMEKLİ OLDU

İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Ethem Sert ve Yunus Aşçı emekliye ayrıldı.

EĞİTİM      01 Agustos 2021 - 02:00     0

İHL’DEN 2 ÖĞRETMEN EMEKLİ OLDU

 

İHL’DEN 2 ÖĞRETMEN EMEKLİ OLDU

İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Ethem Sert ve Yunus Aşçı emekliye ayrıldı.

40 Yılı aşkın görev süresi boyunca İmam Hatip Lisesinde eğitim veren İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmenleri Ethem Sert ve Yunus Aşçı Hacı İsmail Kavlu Kız İmam Hatip Lisesinde düzenlenen plaket takdimi töreni ile emekliye ayrıldı. Ethem Sert ve Yunus Aşçı Hocaların, öğrencilerinin de katıldığı törende, Hacı İsmail Kavlu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü ve İmam Hatipliler Derneği Başkanı Numan Yalvaçer, emektar hocalara plaket takdim etti. Takdim edilen plakette ise Şeyh Galipten, " Hoşça bak zâtına kim, zubde-i alemsin sen. Merdûm-i dîde-i ekvân olan âdemsin sen" dizesinin altında "Muhterem Hocam uzun yıllar boyunca imam hatip liselerinde üstün gayret ve samimiyetle çalıştınız. Yetiştirdiğiniz binlerce kıymetli talebe adına teşekkür ederiz" ifadesi yazılıydı.

 

Tören sonrasında açıklamada bulunan İmam Hatipliler Derneği Başkanı Numan Yalvaçer, “Ethem Sert ve Yunus AŞCI Hocalarım bugün itibariyle emekliye ayrıldılar. Öğrencileriyle beraber İskilip İmam Hatipliler Derneği olarak okulumuzda buluşarak, 40 yıl imam hatip liselerindeki emekleri için teşekkür ettik. Nasihat aldık. Allah razı olsun kendilerinden, istifade etmeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ