İSİAD GENEL KURULU YAPILDI

Okuduğunuz haber
KÖY YOLLARININ ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI MAALESEF ARZU ETTİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL!

KALEDE ARKEOLOJİK KAZILARA BAŞLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    KÖY YOLLARININ ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI MAALESEF ARZU ETTİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL!

KÖY YOLLARININ ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI MAALESEF ARZU ETTİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL!

Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Yağlı köy yollarındaki onarım, asfalt, yama çalışmalarının gecikmesinden dolayı haklı olarak eleştirildiklerini söyledi. Yağlı yaptığı açıklamada İl Özel İdaresine önerilerini sunup, girişimlerde bulunacağını aktardı. Yağlı açıklamasında;

GÜNDEM      05 Temmuz 2023 - 14:13     0

KÖY YOLLARININ ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI MAALESEF ARZU ETTİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL!

 

“HAKLI OLARAK VATANDAŞLARIMIZIN ELEŞTİRİLERİNE MARUZ KALMAKTAYIZ”

“İl Özel İdaremiz tarafından yapılmakta olan Köy yollarımızın asfalt yama çalışmaları maalesef arzu ettiğimiz seviyede yapılamamaktadır. Bunun en önemli nedeni Özel idare tarafından il genelinde ekiplerin mevsimsel mecburiyet gereği asfalt çalışmalarına yoğunlaştıkları için yama çalışmaları gerekli olduğu zamanda yapılamadığından haklı olarak vatandaşlarımızın eleştirilerine maruz kalmaktayız.

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİMLE GİRİŞİMDE BULUNACAĞIM”

 İl meclisine seçildiğim ikinci yılımdan itibaren önergelerimle ve komisyon raporlarımla bu konu üzerinde çözüm önerilerimi de içeren meclis çalışmalarım oldu. Bazıları basına da yansıdı. İnşallah ilk fırsatta Sayın Valimiz, ilçe kaymakamımız, Özel İdare Genel Sekreterimizle konuyu tekrar görüşüp çözüm önerim doğrultusunda girişimlerde bulunacağımı ilgili kamuoyumuza saygıyla duyurulur” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ