KAYACIK SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Okuduğunuz haber
OSB'DE ANKARA'NIN YER ONAYI BEKLENİYOR

MHP İL BAŞKANI KARAPIÇAK İSTİFA ETTİ

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    OSB'DE ANKARA'NIN YER ONAYI BEKLENİYOR

OSB'DE ANKARA'NIN YER ONAYI BEKLENİYOR

İskilip te Organize Sanayi Bölgesi kurulması planlanan Sanayi Bakanlığı’nın kabul ettiği Meydan Mahallesi Arifbey mıntıkasındaki kamuya ait arazinin Mera vasfından çıkartılıp hazineye tescil edilebilmesi için Çorum Valiliği Mera Komisyonu raporu Cuma günü Tarım Bakanlığına sevk edildi.

YENİ GELİŞME      25 Temmuz 2023 - 14:02     0

OSB'DE ANKARA'NIN YER ONAYI BEKLENİYOR

 

İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar;  “Bu iş zor zahmetli, bürokrasisi bol ve uzun bir süreçti. Hızlı davranıp İskilipli dostlar sayesinde süreci tamamlıyoruz ve işin sonuna geliyoruz.

Cumhurbaşkanımızın onayından sonra arazinin hazineye tescili yapılıp akabinde 50 civarında fabrika parseli üretilecek” dedi.

Kısar, İskilip OSB nin kalkınmada öncelikli 5.bölge olacağını belirtip cazip teşvik imkanlarının olacağını ve fabrika parsellerinin yatırım yapacak müteşebbise ücretsiz olarak verileceğini söyledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ